Освітні події листопада в яких варто взяти участь!


З 7 по 25 листопада фестиваль підривних інновацій «Disruptive Innovation Festival (DIF)».




Це онлайн захід, який запрошує з усього світу лідерів думок, підприємців, інноваторів, керівників навчальних закладів та їх учнів порушити питання: "Економіка змінюється - то, що мені потрібно знати і що робити? ".
- Системне мислення
- Спільне споживання
- Дизайн інновацій
- Регенеративні міста
- Інтернет речей
Та багато інших тем які будуть обговорювати в рамках фестивалю.
Педагогам в першу чергу треба звернути увагу на захід, що пройде в рамках фестивалю 16 листопада а саме "Навчання майбутнього: дослідження освіти 21-го сторіччя" де спікерами виступлять Сер Кен Робінсон та Пітер Сінг.

Доступ та більш детально за адресою https://www.thinkdif.co/







14 листопада запуск першого україномовного курсу з критичного мислення «Наука повсякденного мислення» на платформі Prometeus!



Курс допоможе вивчити психологію повсякденного мислення: чому люди вірять у завідомо неправдоподібні речі, як ми формуємо і змінюємо наші погляди, чому очікування викривляють судження і як приймати більш зважені рішення.
Замість поквапливого, автоматичного, інстинктивного, емоційного і стереотипного мислення ви почнете більше покладатися на неспішне, сповнене розумових зусиль, цілеспрямоване й аналітичне мислення.
Ви отримаєте інструменти, які допоможуть навчитися мислити незалежно й аналітично, цінувати факти більше за власний досвід.
Разом ми вивчимо ментальні ярлики, якими іноді зловживають люди, а також навчимося використовувати ці знання для кращого прийняття рішень і більш критичного мислення.


Зареєструватись на курс можна за посиланням Prometeus.









І те що актуально не тільки в листопаді. Це вивчення іноземних мов.


Адже, як кажуть: - "скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина". А в нашому випадку офіційний рік англійської мови в Україні завершується.
Отож пропоную не втрачати можливості вивчити найбільш поширену мову в світі, для цього варто лише обрати цікаві для вас заходи від English Teaching Resource Center (ETRC) а серед них знайдуться на будь який смак: показ фільмів, лекції, виступи, семінари. Та головне ви зможете познайомитись з цікавими людьми. 


Більше за посиланнями: https://www.facebook.com/pg/etrc.kyiv/events/






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Тьютори, Едвайсери, Коучі, Фасилітатори, Ментори, Наставники розбираємось хто це

Як отримати залік або допуск до іспиту, якщо ви ні разу не відвідували пари та не здавали жодних робіт

Завдання які можна використовувати для роботи зі студентами педагогічних спеціальностей.