Garmin Forerunner 10



Garmin Forerunner 10 - це мій перший фітнес гаджет, тому враження від нього цілком позитивні адже порівняти просто не було з чим.
Чому обрав саме цей пристрій на момент покупки це був один з найдешевших варіантів на ринку спортивних гаджетів від А-брендів. Ціна в київських торгових центрах складала плюс\мінус - 170 доларів.
За такі гроші користувач отримував пристрій з наступними характеристиками і можливостями:
1. GPS - головна функція за ради якої і куплявся годинник, бо з телефоном бігати на дистанції більше 5 км особисто мені дуже не зручно а відслідковувати маршрут і дистанцію та середній час хотілось.
2. Автономнісь - годинник в якості бігового гаджету спокійно витримуває три тренування по годині від однієї зарядки. А в якості годинника 30 днів особисто мій рекорд і після цього терміну він не розрядився а просто я сам поставив його на зарядку.
3. Водонепроникність - плавав в Дніпрі, в селі стрибав зі скель у воду занурюючись при цьому на 2-3 метри в воду годинник витримував і витримує це абсолютно без ніяких збоїв. Душ, миття посуду, дощ, піт можна не хвилюватись за ваш пристрій.

Що сподобалось:
- зручний, як на мене навіть стильний годиник з великим дисплеєм, чи як правильно казати про годинники - циферблат :) одним словом екран класний, все читається чітко при будь якому освітленні, в темноті ліва верхня кнопка вмикає яскраву підсвітку.
- після синхронізації з комп'ютером можна проглянути більш детальну статистику з картою маршруту та відмітками на ній, і поділитись нею в соцмережах. Ось так це виглядає

також можна вказувати вид активності біг, велосипед і т.п. але данні найточніше будуть лише для бігу, це зрозуміло адже гаджет під біг і для бігу заточений.

З мінусів можу відмітити лише один в хмарну погоду GPS шукається довго - приблизно 2-3 хв., а під час хмарної погоди зазвичай або холодно або дощ чи сніг і стояти на місці дуже не приємно і через це цей час тянеться ще довше :)


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Тьютори, Едвайсери, Коучі, Фасилітатори, Ментори, Наставники розбираємось хто це

Як отримати залік або допуск до іспиту, якщо ви ні разу не відвідували пари та не здавали жодних робіт

Завдання які можна використовувати для роботи зі студентами педагогічних спеціальностей.